19 Haziran 2011 Pazar

Atarlı Şiir Yazan Kızlar


Merhaba Dostlar,

Bu yazımızda irdeleyeceğimiz, çomak sokacağımız konumuz; Facebook vb. sanal platformlardaki profil sayfalarında atarlı şiirler paylaşan kızlarımız..
Bu kızlarımız hayatın her türlü sillesini yemiş, feleğin çemberinden balıklama atlayarak geçmiş, sanki dünyadaki hiç kimse onları anlamıyormuşcasına, efendime söyleyeyim böyle bir herkese "hassiktir" çekme gereksinimleri varmışcasına acımasız ve iğneleyici silahlarını profillerinin bir tarafına koyar ve kurbanlarını beklerler.. Genelde sevgililerinden tekme yediklerinde bu tavrı takınan kızlarımız, sanki dünya güneşin değilde onların etrafında dönüyormuş ama bu onların umrunda değilmiş gibisinden burunlarını kaf dağının tepesine koyarak bütün erkeklere tepeden bakarlar.. Etraflarındaki erkeklerin ne amaçla yakınlarında oldukları umurlarında değildir, onlara göre bütün erkekler o dakikadan sonra potansiyel "askıntı" dır.. 

Bir zaman sonra bu kızlarımız ortaya koydukları "no man, no cry" tavrının meyvelerini toplamaya başlarlar ve etraflarında "kankito" erkeklerden başka erkek kalmaz.. Kankitolarıylada sevişemeyeceklerinden dolayı hemen kendilerine eş aramaya başlamalıdırlar.. Ama bunu yaparken asla ve asla istekli görünmemelidirler.. Hemen bilumum erkek bulma sitelerine üye olur ve profillerine kendilerine ait hiçbir bilgi koymadan google da saatlerce arayıp kullanmaya karar verdikleri atarlı şiirlerini profillerinin güzel bölümüne yerleştirirler.. Fotoğraf olarakta erotiği bol olan bir foto yükler ve bekleyişe geçerler.. Belirli sürelerde bu sitedeki inboxlarını kontrol ederek ağlarına takılmış olan abazan kardeşlerimizin bir çoğuna cevap vermeyerekten, sadece en yakışıklı, en giderli olanlarına "peki", "hıhı", "olabilir" tarzında cevaplar vererek egolarını beslerler..

Bir müddet sonra bu durum onlara da sıkıcı gelmeye ve etraflarında bulunan kız arkadaşları teker teker profil fotoğraflarına yeni boyfriendleriyle kalp içine alınmış fotoğraflarını koymaya başladıklarında, bu hanımkızlarımız aniden çark ederek "evdekalmakorkususendromu" adını verdiğimiz moda girecek ve çevresinde birebirde etkileşime girecek erkek kalmadığından, bu üye olduğu sitelerden herhangi bir tanesinden bulduğu birinin kollarına kendini bırakacaktır.. Yine 1-0 yenik başladığı bu mücadeledende tekme yiyerek mağlup bir şekilde ayrıldığında süreç yine başa dönecek ve atarlı şiirli canavarımız bu kez daha hırslı ve daha atarlı şekilde etrafına tripler yağdırmaya devam edecektir..

Eğer sizlerde bu tarz kızların kökünün kurumasını benim gibi istiyorsanız, mücadelemizi son atarlı şiirli profil kalana kadar sürdüreceğimize yemin ederek benimle birlikte savaşmalısınız.. Bu yaratıklardan kurtulmak vampir filmlerindeki gibi içi pamuk dolu göğüslerine kazık sokarak ya da efendime söyleyeyim sarmısak göstererek olmuyor.. Yapmanız gereken çok basit.. 

Bir örnekle açıklamamız gerekirse, aşağıdaki gibi bir şiir bulunan profili bulalım;


İnkar olmaz benim hayatımda
Yaşananı, “yaşanmamış” saymam
Sayanları da SAYMAM!
Kelimelere sığmaz,
Sayfalar sürer beni anlatmak,
Ama ne kadar anlatılırsa anlatılsın.
Yaşayan bilir beni, yaşamayan anlamaz
Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz





Hedefimizi bulduğumuzda tereddüt etmeden, profil fotoğraflarındaki erotikliğe boyun eğmeden hemen özel mesaj bölümüne girip sadece "SİKTİRGİT!" yazarak çıkalım.. 

Görev tamamlanmıştır.. Aramıza hoş geldin kardeş..





1 yorum: