13 Ağustos 2011 Cumartesi

Uzaktan Kumandalı Polis Arabası

Onlar; çocukluğumuzun korkulu rüyaları, dost görünümlü hain düşmanlar, koynumuzdaki yılanlar..

Evet kimden bahsettiğimi duyunca sizde bana hak vereceksiniz.. Bu yazımızdaki Hayata Küsme Nedeni'miz çocukluğumuzun ızdırabı olan "misafir çocukları"..

Peki nedir bu sabi sübyanları bizim yazımıza konu eden durum?

Bu deyim yerindeyse melek yüzlü şeytanlar deplasmanda olmanın ve kaybetcek birşeyi olmamanın verdiği rahatlıktan mıdır bilinmez, evinize gelirler ve sizin hükümdar olduğunuz topraklarda at koşturmaya başlarlar.. Normalde yapsa zumzuğu kafasına yiyeceği hareketler sizin evinizde "misafir çocuğu" olduğu için yadırganmaz, aksine takdirle bile karşılanabilir.. Annenizin size yıllardır kafanıza terlikle darbeler vurma suretiyle öğrettiği "halı kutsaldır, kirletilmez" kuralını umarsızca ve fütursuzca çiğneyen bu velet tüm dengelerinizi alt-üst edecek ve belkide sizin gelecekteki karakterinizin şekilleneceği o güzelim çocukluk yıllarınızda bu elamana karşı içinize yerleşen bu kin ve nefretler ileride ergenliğinizde başarılı olmanızı etkileyerek kötü bi hayat yaşamanıza neden olacaktır..

Kendinizi kalabalıklar ortasında yalnız hissettiğiniz o anlarda mevzu bahis çocuğumuz yaptığı haylazlıkların yadırganmamasındanda aldığı kuvvetle bardağı taşıran son damlayı damlatacaktır.. Sizin yıllardır gözünüzden sakındığınız, aman tozlanmasın diye oynadıktan sonra kutusuna koyduğunuz o "uzaktan kumandalı polis arabası" bu caninin ellerinde kaportacı Ahmet'in dükkanında parçalarına ayrılmışcasına paramparça olacaktır.. Artık kaybedecek birşeyiniz kalmadığından şiddetle püskürtmeye çalışacağınız bu durumu anneniz "kardeş o kardeş" diye sonlandıracaktır..

Yıllarca içinizde sizinle birlikte büyüyecek olan "uzaktan kumandalı polis arabası" nın acısının üzerine bir bardak soğuk su içmeye karar verdiğiniz, acınızı kalbinize gömüp acıyla olgunlaştığınız tamda o yıllarda adına Facebook dedikleri o lanet siteden gelen bir arkadaşlık isteğiyle kininiz hortlayacaktır.. İşte çocukluğunuzun en güzel yıllarını kabusa dönüştüren bu pezevenk birde utanmadan pişkin bir profil fotoğrafıyla sizi eklemiş ve karşınızda size sırıtmaktadır.. 

Bu durumda yapılacak en güzel şeyi yapın.. Masadaki çocukluk resminize bakıp göz kırpın, ardından monitöre dönüp tereddüt etmeden o butona tıklayın; "Arkadaşlık İsteğini Yoksay.."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder