6 Nisan 2011 Çarşamba

Paint Usulü Kadın Makyajı



Merhabalar HayataKüsenlerDerneği Üyeleri,

Bu yazımızda son yıllarda yavaş ama emin adımlarla kadınlarımızın bilinçaltına yerleşerek onlara bu durumun anormalliğini hiçesaydırıp, gözlerinin önüne çektiği Polyanna perdesiyle biz erkekleri karşı cinsten soğutan ve bize önemsiz bir konuymuş gibi gelsede, belkide Türk ırkının geleceğiyle oynayan mevzubahis virüsün yıllar sonra yaşlı amcalarca "Ulan kesin Amerika'nın işi bu..!" diye yorumlanacağına adım gibi eminim.. (NeUzunVeAnlamsızCümleLan)

Peki bayanlar neden bunu yapıyorsunuz? Yanlış anlaşılmasın biz erkeklerin sizin makyaj yapmanıza hiçbir itirazı yok.. Ama neden bazılarınız makyaj yerine yüzüne graffitivari çalışmalar yapıyor? Tamam insan kendini güzel görürmüş derler ama bazende kendimize karşı bile olsa objektif olmamız gerekmez mi hanımlar? Lütfen o karşısında kendinize paint usulü makyaj yaptığınız aynada kendi gözlerinize bakarak bu soruları bir sorun.. Lütfen..

Bunları okuyup "güzellik göreceli kavram salağğk" diyenleriniz var oralarda biryerlerde eminim.. Evet evet sen.. Kaldır kafanı o lanet bilgisayar masasının altından ve çabuk banyodaki aynaya koş.. Kurtul o yüzündeki palyaçoluktan..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder