12 Nisan 2011 Salı

Pazar Uykularını Katletme Tarikatı




Merhaba Hayata Küsenler,
Bu yazımızdaki hayata küsüş nedenimiz pazar uykularımızın değerini hiçe sayıp, "pazar uykusu" denen hadiseyi yeryüzünden silmeye ant içmiş gizli bir yapılanma olan ve benim onlara "Pazar Uykularını Katletme Tarikatı" adını verdiğim bir grup insan.. Bir grup dediğime bakmayın dünya genelinde eminim sayıları 6'lı hanelere ulaşmıştır bile..

Açıklayıcı giriş bölümümüzden sonra, gelişme bölümümüzde olaya biraz açıklık getirelim ve düşmanımızı yakından tanımaya çalışalım;
Bu caniler kendilerini öyle bir kamufle eder, toplumun içine öyle bir karışırlar ki, onları dış görünüşlerinden farketmenizin mümkünatı yoktur.. Yıllardır takıldığınız kankanız, ebeveynleriniz, amcanız, halanız ve daha sayamayacağım birçok yakınınız, sandığınız kadar masum olmayabilir.. Tarikatın yapısı gereği üyeleri sosyal hayatlarını aksatmadan yaşamlarına devam ederken, arkaplanda örgütsel faaliyetlerini sürdürürler.. Annelerimiz "Markete gidiyorum.." diye evden çıkıp belkide örgüt toplantısına gidiyordur kim bilir?

Peki bu gözlerini hırs bürümüş, dışarıdan masum gözüküp kendi iç dünyalarında bizlere yani PazarUykusuTiryakileri'ne kin güden örgüt elemanlarından nasıl korunabiliriz?

  • OdayaHapsolupUyumaSavunması: Yattığınız odanın kapısını içeriden kilitlemek suretiyle kalenin girişini güvence altına alabilirsiniz.. Ama bu azılı düşmanlardan bu kadar basit bir işlemle kurtulabileceğinizi sanıyorsanız yanılıyorsunuz dostlar.. Eminim sizin bu kapıyı kitleyerek fiziksel müdahalelerden korunma hamlenize karşılık olarak ses ve gürültü silahlarıyla saldıracaklardır.. Kendileri yeterli seviyede saldıramazlarsa, destek kuvvetleri olan komşularınız tamirat yapıyorum ayağına matkaplarıyla acımasızca saldıracaklardır.. Hatta müttefikleri olan sokaktan geçen seyyar satıcılarında saldırıya katılması yüksek ihtimal.. Ses ve gürültü saldırılarına karşılık, gece uyurken kulağınıza takacağınız ses önleyici kulaklıkları kullanabilirsiniz.. Bu savunma şeklini uyguladığınızda, uyuduğunuz odada yalnız olmanız halinde sonuca ulaşmanız işten bile değildir..
Uzun lafın kısası dostlar, onlara boyun eğmeyin.. Bizler yani PazarUykusuTiryakileri bu savaşı kazanabiliriz, buna inanın.. İçinizdeki William Wallace'ı serbest bırakın ve onlarla savaşın..! Biz başaramazsak bile gelecek nesillerimiz için bunu yapmalıyız.. Torunlarımızın Pazar günü akşamüstü uyanıp "Özgürlüüüükk!" diye çığırmaları dileğiyle... Esen kalınız..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder